Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Kladitelj X"

Frajeri ošišali kladionice: Uplatio šest milijuna dolara na "Orlove"

New England Patriotsi bili su lagani favoriti na kladionicama, ali Philadelphia Eaglesi su na kraju osvojili svoj prvi trofej.

New England Patriots - Philadelphia Eagles (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ovogodišnji Super Bowl srušio je još jedan rekord, kladionice u Las Vegasu primile su uplate u visini od 158,5 milijuna dolara, čime je srušen rekord od prošle godine za više od 20 milijuna dolara.

New England Patriotsi, koji već imaju pet naslova prvaka, bili su favoriti na kladionicama, ali Philadelphia Eaglesi su na kraju osvojili svoj prvi trofej, a to se je isplatilo mnogima koji su se kladili na Philadelphiju.

Tako je zabilježena jedna uplata od šest milijuna dolara na pobjedu Philadelphije, te četiri od po milijun dolara. Navodno je na Eaglese uložio milijune i "kladitelj X" koji je pogodio nekoliko zadnjih velikih finala američkih sportova i već dugo "šiša" kladionice.

Kladionice su plaćale pobjedu Eaglesa s koeficijentom koji se kretao između 3 i 3,5, ovisno o vremenu uplate, ali većina velikih uplata bila je na kontra hendikep 4,5, pri čemu se koeficijent kretao oko 1,5. Glasnogovornik Willima Hilla uoči utakmice je izjavio da zbog masovnih uplata na kontra hendikep Eaglesa navijaju za Patriotse.

Naravno, to ne znači automatski da su kladionice izgubile pobjedom Eaglesa, ali nameće se taj zaključak. US Today doznaje da je jedna neimenovana kladionica izgubila 4,5 milijuna dolara na samo tri oklade.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider