Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U klubu zatečeni

Sukob Červara i PPD-a Zagreb ide dalje: ''Ne znamo o čemu priča, to bi on morao objasniti''

Rukometni klub PPD Zagreb organizirao je izvanrednu press konferenciju za novinare na kojoj je jedna od tema bilo pitanje trenera Line Červara koji je tražio od kluba da mu se objasni zašto mora otići.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lino Červar poprilično je oštro reagirao na činjenicu da, kako on kaže, nije dobio jasan odgovor zašto više nije trener rukometaša PPD Zagreb.

"Želim da se klub javno očituje zašto više nisam trener PPD-a Zagreb", poručio je Červar.
A odgovor je uslijedio na izvanrednoj pressici kluba.

''Mislim da je Lino Červar prije 15-ak dana, prije utakmice protiv Nantesa, objavio da odlazi iz kluba i tada je kazao kako ima previše obaveza u reprezentaciji i zbog činjenice da je dobio dodatan posao u Savezu. Na sinoćnjoj konferenciji je kazao nešto što bi on trebao objasniti. Mi smo s njim imali dogovor da ostane koliko će moći izdržati, a kada se odluči povući da može ostati u klubu na nekoj drugoj poziciji'', kazao je predsjednik PPD-a Zagreb Vedran Šupuković te nastavio:

''Ne razumijem kakvo objašnjene od kluba traži. Ja mu mogu samo izraziti zahvalnost na svemu što je do sada napravio. Klub je u svakom trenutku štitio njegov dignitet, klub mu je izašao ususret i kada je njegova supruga imala zdravstvenih problema i među nama nikada nije bilo nikakvih sukoba. On je sam objavio odlazak, ako netko treba dodatno nešto pojasniti onda to mora biti on. Treba navesti imena ljudi za koje tvrdi da su minimalizirali njegov rad posljednjih godina.''

Ispada da su u klubu iznenađeni njegovim ispadom, a ako je bilo kakvih anomalija, netko bi trebao objasniti o čemu se tu zapravo radi. Red je na hrvatskom izborniku Lini Červaru.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider