Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Srušen rekord u najglasnijem navijanju, brojka stala na 130.02 db

U sklopu Pan kampanje „Nek' se čuje do Rusije“, navijači i navijačice Medveščaka oborili rekord u najglasnijem navijanju! Za sudjelovanje u obaranju rekorda, Pan je navijače častio s 2500 litara piva.

Zagreb, 27. siječnja 2014. – Navijači i navijačice Medveščaka su na utakmici protiv Lokomotiva iz Jaroslavlja, u sklopu Pan Arena Ice Fevera, oborili rekord u najglasnijem navijanju u dvorani! Rekord od 126 decibela, koji su prošlog studenog postavili navijači NBA momčadi Sacramento Kingsa u svojoj Sleep Train Areni, Medveščakova snažna ''grla'' nadmašila su za četiri decibela - 130.02 decibela.

Inicijator obaranja ovog rekorda bio je klupski partner Pan temeljem svoje kampanje „Nek' se čuje do Rusije“, a kao zahvalu za sudjelovanje u obaranju rekorda, Pan je navijače častio pivom.

Na prijašnjim utakmicama navijači i navijačice su obarali rekorde u najdužem navijačkom valu, najglasnijem navijanju navijačica i broju Medveščakovih šalova na jednoj utakmici, a sada se tom nizu pridružio i rekord u najglasnijem navijanju u dvorani. Navijači i navijačice, 15.200 njih, rekord su postavili uz pomoć megafona u drugoj trećini utakmice, a brojač glasnoće stao je na brojci 130.02 decibela.

''U tom trenutku bio sam na klupi i kada su počeli glasno navijati, sav sam se naježio koliko je bilo glasno. Svaka čast navijačima na toj odličnoj atmosferi i još jednom rekordu kojeg smo srušili. Bio je prekrasan osjećaj'', rekao je branič Saša Martinović.

Obaranje rekorda na Pan Arena Ice Feveru završava na utakmici protiv Čerepovca iz Sjeverstalja gdje će navijači Medveščaka rušiti rekord u najvećem broju odjevnih predmeta s grbom Medveščaka.

Poslušajte kako je zvučalo rušenje rekorda u najglasnijem navijanju.
http://www.soundscriber.com/sound/187
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider