Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Karijera pod velikim upitnikom

Srbija u šoku! Poznatom rukometašu preko noći atrofiralo 30 posto mišića, nitko ne zna što se događa

Stefan Dodić je propustio Euro 2024. u Njemačkoj zbog ozljede koljena.

Stefan Dodić (Foto: Profimedia)

Srpski rukomet je u šoku! Stefan Dodić, talentirani rukometaš i član Vojvodine koji ima samo 20 godina, ponovno se ozlijedio, ali sada su stvari puno ozbiljnije nego ranije - karijera mu je pod upitnikom! 

Nakon utakmice i pobjede protiv Partizana, rukometaše Vojvodine zatekla je užasna vijest o Dodiću:

"Ne znam što će biti s njim i njegovom karijerom", kazao je vidno potreseni trener Vojvodine Boris Rojević za Sportski žurnal.

Romeo Jozak i Zdravko Mamić Jozak: "Hajduk je sam sebi kamen spoticanja. Dinamo? Dok je Mamić bio gazda, bilo je posloženo" divider

Nitko ne zna što se događa, Dodiću je preko noći atrofiralo čak 30 posto mišića:

"Dodić je ustao i izgubio dio mišića. Nitko ne zna zašto, zbog čega. Izgubio je 30 posto mišića. Šokiran sam, cijeli dan sam nervozan i tužan. Mislim da je to dijete trebalo prevoditi našu reprezentaciju i Vojvodinu u narednim sezonama.

Bio sam u šoku kad me je nazvao kondicijski trener i to mi rekao. Znam da ćemo svi u klubu sve učiniti, da ćemo obići sve doktore, cijelu Europu, da vidimo što je prava dijagnoza. Vjerojatno nije bila prava dosad", kazao je njegov trener.

Dodajmo kako sada već bivši izbornik srpskih rukometaša Toni Gerona nije zvao Dodića na minulo Europsko prvenstvo u Njemačkoj zbog ozljede lijevog koljena.


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider