Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ususret Australiji

Šprem se javio iz Madrida: Imamo nekih sitnih problema, ali atmosfera je odlična

Hrvatski rukometni reprezentativci odradili su prvi trening u Madridu u pomoćnoj dvorani veličanstvenog sportskog kompleksa ‘La Caja Magica’...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Do prve utakmice Kauboja na SP-u u Španjolskoj ostao je još jedan dan. Uoči dvoboja s Australijom atmosfera u reprezentacija je odlična.

''Čupko i Zlaja imaju još nekih sitnih problema s ozljedama, ali bi trebali biti spremni do sutra. Također, Lacov prst je sve bolje i on bi uskoro trebao biti u potpunosti spreman'', izjavio je Lovro Šprem za službenu stranicu RK Zagreb te nadodao:

''Atmosfera u momčadi je odlična, šala je uvijek prisutna i na treningu se radi punom parom, maksimalno ozbiljno i ‘nabrijano’.''

Od hrvatskih rukometaša u Španjolskoj se očekuje minimalno četvrtfinale, iako imamo momčad koja bi trebala i morala imati veći cilj. Barem borbu za medalje.

''O Australiji ne znamo previše, osim da su jedna od slabijih momčadi na prvenstvu. Nikoga ne smijemo podcijeniti i u svaku utakmicu moramo ući maksimalno ozbiljno. Susreti protiv nominalno slabijih ekipa mogu nam dobro poslužiti za dizanje forme i samopouzdanja uoči velikih dvoboja sa Mađarima i Španjolcima'', objasnio je Šprem.

''Velika mi je čast biti dio hrvatske reprezentacije i posebno mi je drago što ću sa svojim suigračima iz kluba debitirati ovdje u Madridu. Mladi jesmo, ali na popisu smo s razlogom i siguran sam kako ćemo mi Zagrebaši odlično iskoristiti svoje minute i doprinijeti što boljem rezultatu'', rekao je debitant u reprezentaciji vratar Filip Ivić.

Podsjetimo, Hrvatska se nalazi u skupini D, zajedno sa Španjolskom, Mađarskom, Alžirom, Egiptom i Australijom. Prvu utakmicu igramo 12. siječnja protiv Australije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider