Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Scene kao s Eriksenom

VIDEO Šok u SAD-u: Mladi igrač doživio srčani nakon udarca, majka gledala oživljavanje s tribina

Igrači obiju momčadi bili su šoku, a mnogi su i plakali zbog nemilih scena.

Galerija Igrači Billsa u šoku Damar Hamlin Igrači Billsa u šoku Navijači se okupljaju ispred bolnice

Nemile scene stižu iz američke NFL lige. Na utakmici između Cincinnati Bengalsa i Buffalo Billsa igrač Damar Hamlin (24) doživio je srčani zastoj.

Sve se dogodilo nakon što se sudario sa protivničkim igračem koji ga je pogodio ramenom u prsa. Hamlin se odmah podigao s poda, ali nakon nekoliko sekundi srušio se na teren.

Liječnička pomoć stigla je odmah, pola su ga sata reanimirali, odveli su ga u bolnicu vrlo teškom stanju i tamo mu se i dalje bore za život.

Navijači se okupljaju ispred bolnice Navijači se okupljaju ispred bolnice (Foto: Afp)

Majka sve gledala s tribina

Na tribinama je za vrijeme nemilih scena bila i Hamlinova majka, koja je doživjela ogroman šok.

Igrači obiju momčadi u šoku su sve gledali, neki su i plakali, a svi su stali oko svojeg suigrača kako ga cijeli svijet ne bi gledao u njegovoj borbi za život.

Dana White i supruga VIDEO Šef UFC-a Dana White potukao se sa suprugom na novogodišnjoj proslavi: "Previše smo popili" divider

Scene su podsjetile na slučaj danskog nogometaša Eriksena, koji se srušio na Europskom prvenstvu, no srećom vratio se nogometu, a nadamo se da ista sudbina čeka i mladog Amerikanca.

''Njegovi vitalni znakovi vratili su se u normalu i uspavali su ga kako bi mu stavili cijev za disanje u grlo. Trenutačno rade testove. Javit ćemo novosti čim ih budemo imali'', napisao je na Twitteru Hamlinov predstavnik Jordon Rooney.

Utakmica je nakon toga prekinuta, a nije poznato kada će se nastaviti. 

Te su scene potresle ne samo Buffalo i Cincinnati već i cijeli SAD. Hamlinova skromna fondacija koju je pokrenuo za skupljanje igračaka za siromašnu djecu skupila je u samo nekoliko sati više od dva milijuna dolara. Do jučer je imala dvije i pol tisuće dolara.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider