Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sretno!

Nexe potvrdio dolazak Veselina Vujovića: "On je najbolje rješenje za naš klub"

Uprava rukometnog kluba Nexe donijela je odluku da će klupu preuzeti proslavljeni crnogorski rukometaš i uspješni trener Veselin Vujović

Veselin Vujović (Foto: Damir Krajač/Cropix)

Ono o čemu se špekuliralo dobilo je i službenu potvrdu: Veselin Vujović novi je trener Nexea.

Objavio je to klub iz Našica napomenuvši da su se brzo dogovorili s poznatim Crnogorcem.

"Da, donijeli smo odluku i Veselin Vujović preuzima klupu rukometnog kluba Nexe. Iako se u medijima ovih dana špekuliralo s brojnim imenima,sada i službeno mogu povrditi da će ekipu od srijede preuzeti Veselin Vujović s kojim smo brzo postigli dogovor na obostrano zadovoljstvo. Naše su ambicije velike i smatramo da je u ovom trenutku Veselin Vujović najbolje rješenje za naš klub. Osim toga, odlučili smo još malo pojačati stručni stožer pa u naš klub dolazi i Krešo Ivanković, dosadašnji trener RK Dubrava i izbornik juniorske reprezentacije Hrvatske, koji će biti Vujovićev pomoćnik", izjavio je Josip Ergović, predsjednik Nexea.

Službeno predstavljanje bit će na konferenciji za medije koja će biti održana u srijedu 28. veljače u 11 sati u sportskoj dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama.

Prvu utakmicu na klupi Nexea Vujović će odraditi u subotu u 3. kolu domaće Lige za prvaka na gostovanju u Poreču, nakon čega slijedi put u Švedsku i utakmica protiv IK Sävehof.

Tablice omogućuje Sofascore

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider