Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Top krilo

Veliko pojačanje PPD Zagreba: Potpisao legendarni ćelavac, dvostruki prvak Europe

Timur Dibirov potpisao je za PPD Zagreb.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski rukometni prvak Prvo plinarsko društvo Zagreb potvrdio je veliko pojačanje za predstojeću sezonu - jednogodišnji ugovor s klubom je potpisao Timur Dibirov.

Odlično lijevo krilo, bivši reprezentativac Rusije, dolazi u PPD Zagreb iz redova makedonskog Vardara s kojim je prethodnih godina u dva navrata osvajao Ligu prvaka.

Dibirov je prava zamjena za hrvatskog reprezentativca Davida Mandića koji je otišao u Melsungen. Konkurencija će mu na lijevom krilu biti povremeni hrvatski reprezentativac Davor Ćavar i netom pristigli dvostruki prvi strijelac Paket24 Premijer lige Gabriel Buvinić.

Dibirov: PPD Zagreb će ugodno iznenaditi ove sezone

"Jako sam sretan što dolazim u Zagreb, klub bogate povijesti i klub iz čijih su redova iznikla brojna velika imena hrvatskog i europskog rukometa. Očekujem velike stvari u Zagrebu, znam da ću davati sve od sebe na svakom treningu i utakmici i mislim da zajedno možemo ostvariti dobre rezultate. S nekim igračima sam igrao ranije, poput Borozana i Čupića, protiv nekih sam se također nadmetao, a neke ću tek upoznati. Smatram da je roster Zagreba dobro posložen i da je idealan spoj mladosti i iskustva. Mislim da naša ekipa ima što za dokazati i da ćemo mnoge ove sezone ugodno iznenaditi", izjavio je Dibirov nakon potpisa.

Premda će krajem ovog mjeseca navršiti 39 godina, Dibirov je i dalje u izvrsnoj formi, spreman je i ako ga zaobiđu ozljede trebao bi predstavljati pravo pojačanje za PPD Zagreb.

Ne zaboravimo, radi se o rukometašu koji je u svojoj karijeri postigao preko 1000 golova u Ligi prvaka.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider