Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bivši hrvatski izbornik

PPD Zagreb objavio ime novog trenera: Na klupu se vraća Slavko Goluža

Ovo je treći mandat Slavka Goluže na klupi PPD-a Zagreb.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb objavio je kako je za novoga trenera imenovao Slavka Golužu, a ugovor je potpisao do kraja ove sezone.

Goluža je na klupi PPD Zagreba naslijedio Ivicu Obrvana, koji je dobio otkaz nakon domaćeg poraza od Dinama iz Bukurešta u Ligi prvaka.

Proslavljenom hrvatskom rukometašu i treneru bit će ovo treći mandat na klupi "zagrebaša", a prvu utakmicu vodit će 24. studenoga na gostovanju kod mađarskog Veszprema.

"Kao netko tko je svoje ime i prezime napravio u Zagrebu, želim prije svega zahvaliti ljudima u klubu na povjerenju. Posljednjih nekoliko dana proveo sam u intenzivnim razgovorima s Josipom Valčićem i Damirom Bičanićem, od kojih sam dobio puno informacija.

Za početak se nadam pozitivnom efektu. U ovih mjesec dana, koliko je ostalo do kraja prvog dijela sezone, pokušat ćemo uvesti neke sitne promjene, pa ćemo vidjeti koliko će to štimati.

Situacija nije laka, ali time je i motiv veći, a ja imam strašan motiv", kazao je Goluža te se potom osvrnuo na sastav koji ima na raspolaganju:

"Ekipa je sastavljena od nekih iskusnih igrača koji su prošli puno toga u rukometu, ali i nekih mlađih pred kojima je tek početak karijere. Moj zadatak je da napravimo jednu sinergiju i pravu atmosferu. Želim da naš najbolji igrač bude naša ekipa. Vremena nema puno, moja prva utakmica bit će već sljedeći četvrtak u Veszpremu.

To je klub u kojemu sam poslije Zagreba i Metkovića proveo najljepše trenutke svoje karijere. Osim što imaju sjajnu ekipu, oni imaju ponajbolje navijače u Europi. Nevjerojatna je ta energija koju Veszpremovi navijači šalju svojim igračima i velik je izazov igrati u takvoj atmosferi.

Veselim se toj utakmici, ali moram istaknuti kako me u ovom trenutku jedino interesira naša ekipa. Želim da damo sve od sebe, a za ishod ćemo vidjeti na kraju što će biti. U svakom slučaju, ni ja ni moja ekipa nećemo se unaprijed predati."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider