Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Užas u Francuskoj

Slavio pobjedu sa suigračima pa nesretno izgubio život: Nije uspio isplivati iz rijeke

Ragbijaš Kelly Meafua umro je u 31. godini života tijekom noćnog izlaska nakon pobjede u prvenstvu.

Kelly Meafua (Foto: Facebook/USM Sapiac/GOL.hr)

Kelly Meafua, igrač francuskog ragbi drugoligaša USM Sapiac preminuo je u noći s petka na subotu dok je sa suigračima slavio pobjedu.

Nakon što su napustili noćni klub, Meafua je skočio s mosta u rijeku, a za njim je skočio i još jedan suigrač ne bi li ga spasio. Svjedok nesretnog događaja ispričao je novinarima francuskog lista La Depeche da je jedva obuzdao trećeg člana skupine da ne skoči u rijeku.

Odmah su alarmirane hitne službe, ali vatrogasci su tek uspjeli spasiti ragbijaša Christophera Vaotou koji je skočio za Meafuom. On je pronađen na obali rijeku u stanju hipotermije te je hitno prebačen u bolnicu.

Vatrogasci su tijelo nesretnog Meafua izvukli tek dva sata kasnije. Bit će podvrgnut obdukciji kako bi se utvrdio uzrok smrti, ali i kako bi se vidjelo je li u njegovom tijelu bilo tragova alkohola ili droga.

Tijelo nesretnog ragbijaša su izvukli tek dva sata kasnije. On će biti podvrgnut obdukciji kako bi se utvrdio uzrok smrti, ali i kako bi se vidjelo je li u njegovom tijelu bilo tragova alkohola ili droga.

Podijetlom iz Samoe, Meafua je stigao u Francusku 2015. godine kako bi nastavio sportsku karijeru. Za reprezentaciju Samoe je nastupio u deset utakmica tijekom 2013. i 2014. godine.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider