Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
pomognite im

Sinkovići veslaju 9600 kilometara do Brazila

Martina i Valenta Sinkovića danas rijetko koji Hrvat ne zna, poglavito jer se nada da će za nekoliko mjeseci pred svojim televizorom skakati od sreće zbog hrvatskog zlata na Olimpijskim igrama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovaj bratski dvojac trenira više nego možemo zamisliti, njihova harmonija pokreta impresivna je i najobičnijem gledatelju, a tri treninga dnevno normalan su tempo života 364 dana u godini jer onaj jedan kad se odmaraju samo je Uskrs.

Braću Sinković od Hrvatske do Brazila dijeli 9600 kilometara. Upravo će tu udaljenost Martin i Valent pokušati prijeći na svojim svakodnevnim treninzima, kako veslanjem, trčanjem, tako i vožnjom biciklima. Uzmimo za primjer da braća na jednom veslačkom treningu prevale 24 kilometra. Približe li se Olimpijske igre, a braću dijeli još puno kilometara do Brazila, planiraju pozvati svoje navijače u pomoć. Zadnji dio ovog 9600 kilometara dugog putovanja bit će upravo utrke koje će Sinkovići voziti u Riju.

Braća su tako na svojoj Facebook stranici pokrenula aplikaciju simboličnog naziva 9600, koja će u postotcima prikazivati njihov svakodnevni napredak, a osim što mogu pratiti njihov put prema Brazilu, obožavatelji će tamo moći pratiti i novosti, kao i neke zanimljive činjenice iz života ovog, kako se čini, nepobjedivog dvojca.

Njihov put pratite ovdje: apps.facebook.com/redbullsinkovic
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider