Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Serdarušić ponovno na meti: Gdje je 30 tisuća eura?

Afera oko navodne umiješanosti u podmićivanje sudaca i namještanje rezultata u utakmicama rukometne Lige prvaka vezana uz Zvonimira "Noku" Seradrušića dobila je svoj nastavak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"U središtu je sada 30.000 eura koje je "Noka" doznačio svom nekadašnjem klubu Kielu. Piše to internetski portal slovenske javne televizije, koji se poziva na njemački magazin Focus, te nastavlja da je spomenuta svota dio od 152 tisuće eura, "nestalih" s Kielova računa. Isti taj iznos traže njemački pravosudni organi koji smatraju kako su njime "kupovani" suci na Kielovim utakmicama rukometne Lige prvaka od 2000. godine naovamo.

Podsjetimo da je hrvatski trener i aktualni izbornik slovenske reprezentacije zajedno sa sportskim direktorom kluba Uweom Schwenkerom i dalje pod istragom njemačkih pravosudnih organa.

Schwenker je državnom tužiteljstvu pojasnio da je Kiel doznačio 92.000 eura hrvatskom posredniku za kupnju igrača, a 60.000 proslijedio na Serdarušićev račun u vidu posudbe. Taj je novac, navodi se, Serdarušić sam trebao preračunati s premijama koje mu je klub dugovao, a ostatak u iznosu 30.000 eura potom vratiti na klupski račun.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider