Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
sve je spremno

VIDEO Saznali smo zadnje vijesti sa Sljemena: Noćni slalomski spektakl nije upitan!

Utrku na Sljemenu pratio je i reporter Dnevnika Nove TV Marko Šepat.

Mikaela Shiffrin po peti je put osvojila krunu i plašt sljemenske Snježne kraljice i izjednačila se s Marcelom Hirscherom, koji je na Crvenom spustu također pet puta bio na tronu, a za svoju je briljantnu slalomsku formu zahvalila konkurenticama.

Njezina je pobjeda bila uvjerljiva, ostvarena u vrlo zahtjevnim uvjetima.

"Sjećam se jedne utrke ovdje u kojoj sam imala više poteškoća nego danas. Dobro sam se osjećala, dobro sam skijala u obje vožnje. Mislim da sam u drugoj napravila dobar plan i nisam taktizirala. Napadala sam tamo gdje se to moglo i ispalo je vrlo dobro. Sve je bilo dosta teško, ali nisam se osjećala ugroženom. U drugoj je vožnji bila jedna velika rupa u donjem dijelu, s kojom su neke od skijašica imale problema, ali vidjela sam je na pregledu i znala da tu moram biti opreznija. Posvuda je bilo kanala, ali sam procijenila da mi to neće predstavljati problem", rekla je Amerikanka nakon svoje pete uzastopne pobjede u ovoj sezoni i četvrte u slalomskim utrkama.

Kubacki pobijedio u Innsbrucku Kubacki slavio u Innsbrucku, ali za osvajanje Turneje trebat će mu čudo u petak divider

Utrku na Sljemenu pratio je i reporter Dnevnika Nove TV Marko Šepat. Prema zadnjim informacijama sa Sljemena, utrka bi se sutra morala održati. Radnici neće prenoćiti na stazi, već zadnje pripreme počinju oko osam ujutro, što je svakako dobar znak.

Što je još Šepat rekao u javljaju uživo, pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider