Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''To je jako bolno''

Veliki šok: Gotova sezona za Sandra Sukna, upitan i nastavak karijere?!

Šokantna vijest dolazi iz Italije. Najbolji vaterpolist svijeta Sandro Sukno će zbog zdravstvenih problema propustiti ostatak sezone, ali moguće i puno više.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Sandro Sukno je u listopadu saznao kako će morati pauzirati barem dva mjeseca zbog problema sa srcem. Sukno je za probleme otkrio sasvim slučajno, u vrijeme kad su krenuli redoviti liječnički pregledi.

U međuvremenu, Sukno je dobio veliko priznanje izborom za najboljeg vaterpolista svijeta u 2017. godini. Čak je i izbornik Srbije Dejan Savić izjavio kako je odigrao "vanzemaljsko" svjetsko prvenstvo u Budimpešti.

Međutim, problemi za koje se vjerovalo kako će biti sanirani, ali novi pregled kod poznatog kardiologa u Rimu Paola Zeppillija pokazao je pogoršanje te je za 27-godišnjeg hrvatskog vaterpolista sezona gotova. Ali ono što je još strašnije da je Suknu u ovom trenutku upitna i karijera.

Cijelu priču potvrdili su i iz Pro Recca.

''To je jako bolno za nas, ali zdravlje svakog sportaša je prioritet. Želimo se zahvaliti liječniku Paolu Zeppilliju na profesionalnosti i ljudskosti'', rekao je predsjednik Pro Recca Maurizio Felugo te je dodao:

''Odricanje jednog od najboljih igrača na svijetu je veliki teret za ostatak sezone za našu momčad u Europi i Italiji.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider