Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zasad ne treba operacija

Sandra obećala medalju u Londonu: Samo da leđa izdrže

Marin Premeru želi baciti kuglu 20,50 metara i tako otići na OI u London, a već je postigao normu za nastup na EP-u u Helsinkiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bacačka ekipa snova (Sandra Perković, Marin Premeru i trener Ivan Ivančić) pojavila se pred novinarima nakon osvajanja dva zlata na europskom zimskom bacačkom kupu u Baru. Premeru je pobijedio u bacanju kugle, a Perković u bacanju diska, ali u kategoriji do 23 godine.

"Ja sam mlađa seniorka i zašto ne bih nastupala sa svojim vršnjakinjama. Da danas ponovo odlučujem, ponovo bih se odlučila za slabiju konkurenciju", rekla je Sandra.

Njemica Nadine Muller bacila je disk gotovo 69 metara.

"Svaka joj čast. Taj njezin rezultat me samo motivira. Jedva čekam naš prvi međusobni dvoboj. Ove će sezone opasne biti i Kubanka Barrois i Kineskinja Li", rekla je Sandra.

Kako leđa?

"Dobro. Zasad ne trebam na operaciju. Bude li sve u redu, u Londonu ću sigurno osvojiti medalju", rekla je Sandra Perković.

Ivan Ivančić, njezin trener, uvijek je bio duhovit.

"Ako se po jutru dan poznaje, onda je trenutačno kod nas vedro. Zacrtali smo plan ove sezone – nema nijednog natjecanja ispod 65 metara. Što se tiče hica Njemice Muller, ne treba zaboraviti da je imala dobar vjetar u leđa. Bit će veselo kada se Sandra i ona nađu zajedno u krugu", istaknuo je Ivančić. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati