Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Teški trenuci

Tresao mrežu Hrvatske, a sad proživljava pakao u Ukrajini

Ruskom vaterpolskom reprezentativcu dio obitelji zapeo je u ukrajinskom gradu Odessi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rat u Ukrajini donio je mnogo strašnih priča otkad su krenuli sukobi, a za još jednu takvu pobrinuo se ruski vaterpolski reprezentativac Ivan Nagajev.

Igrač njemačkog Hannovera i reprezentativac Rusije već godinama trese mreže hrvatskih vaterpolskih golmana, ali ovih dana ne razmišlja uopće o vaterpolu jer se našao usred kaosa u Ukrajini. Naime, cijela njegova obitelj živi u Odessi, jednom od gradova koji su ruske snage najjače udarile.

Grad je zbog svog atraktivnog geografskog položaja zanimljiv ruskoj vojsci pa je veliki broj civila već otišao u izbjeglištvo.

Užasno je!

"Užasno je... Mojoj obitelji je bilo jako teško doći do Poljske, tamo su im doista jako pomogli. Kad sam shvatio koliko ima volontera, naježio sam se", rekao je u izjavi za lokalne novine iz Hannovera, "Hannoveriche Allgemeine".

Devet članova njegove obitelji uspjelo se spasiti, ali drama za čovjeka koji je još prošle godine igrao prijateljsku utakmicu protiv Barakuda u Zagrebu, još nije gotova.

"Brat i otac su još tamo, mogu se samo nadati najboljem“, podvukao je.

Nagaev je rođen u Rusiji, ali je odrastao i većinu života proveo u Odessi i zato je toliko vezan uz zemlju s kojom njegovi sunarodnjaci danas ratuju...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider