Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Imamo budućnost

Rukometni kadeti prvaci Mediterana!

Hrvatska kadetska reprezentacija (igrači rođeni 1994. i mlađi) osvojila je prvo mjesto na Mediteranskom prvenstvu održanom u turskom Trabzonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi prvaci Mediterana to su učinili prilično uvjerljivo, bez izgubljenog seta (na ovom prvenstvu igralo se po tzv. setovima, 3x15 minuta i takav je bio način bodovanja).

Izbornik Slavko Goluža bio je očekivano vrlo zadovoljan velikim uspjehom svojih momaka.

„Čestitao bih svim dečkima, jako su dobro odradili turnir, unatoč samo 3 treninga uoči odlaska u Tursku. Još je to ekipa u nastajanju, no pokazali smo da su su naši igrači u tom godištu dominantni na Mediteranu. Bile su 4 vrlo dobre ekipe, uz nas još Crna Gora, Tunis i Egipat, dok su ostali su bili dosta slabiji," istaknuo je Goluža te otkrio recept uspjeha.

"Utakmice smo najviše rješavali obranom i polukontrom, finale smo odigrali bez ozlijeđenog Babića, no ipak smo pokazali klasu i turnir osvojili, usuđujem se reći, prilično superiorno. Bilo je to prvo međunarodno iskustvo ovim dečkima i dobro su ga odradili," sretno je zaključio Goluža te dodao kako se već 1. 7. ponovno okupljaju u Crikvenici.

"Desetak dana usavršavat ćemo stvari koje su nam štekale u Trabzonu jer nas krajem mjeseca očekuje nastup na Europskom olipmijskom festivalu mladih (EYOF).“
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati