Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Šteta...

Podravka u dramatičnoj završnici poražena od Borussije Dortmund

U ravnopravnoj utakmici u kojoj niti jedna ekipa nije imala prednost veću od dva razlike odlučila je neefikasna završnica Koprivničanki.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometašice Podravke Vegete u susretu su 3. kola skupine B Lige prvakinja na svom terenu izgubile od Borussije Dortmund sa 25:26 (14:15).

Lamprini Tsakalou s osam i Azenaide Danila Jose Carlos sa šest golova bile su najefikasnije kod Podravke Vegete, dok su Borussiju predvodile Alina Grijseels sa sedam i Inger Smits s pet pogodaka.

U ravnopravnoj utakmici u kojoj niti jedna ekipa nije imala prednost veću od dva razlike odlučila je neefikasna završnica Koprivničanki koje nisu postigle niti jedan pogodak u posljednje četiri minute. Gošće su povele sa 26:25 golom Smits dvije i pol minute prije kraja, potom je pokušaj Carlos obranila vratarica Borussije, no nakon prekršaja u napadu gostujućih igračica na ulasku u posljednju minutu Podravka je dobila još jednu priliku za izjednačenje. Nažalost, Angolka Carlos se 10-ak sekundi prije kraja odlučila na ambiciozno dodavanje iza leđa koje je presjekla Smits te je tako hrvatskim prvakinjama propala prilika za osvajanje boda protiv vrlo jakog protivnika.

I Podravka Vegeta i Borussia Dortmund nakon tri kola imaju po dva boda.

U četvrtom kolu sljedeće nedjelje Podravka će gostovati kod rumunjske Valcee.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider