Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Eh, šteta...

Lokomotiva u napetoj utakmici tijesno poražena od Budućnosti u trećem kolu Lige prvakinja

Za razliku od teškog poraza u Norveškoj prije tjedan dana, Lokomotiva je protiv Budućnosti bila u igri za pozitivan rezultat sve do samoga kraja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometašice Lokomotive u susretu 3. kola skupine B Lige prvakinja upisale su treći poraz, u Domu sportova u Zagrebu uspješnija je bila podgorička Budućnost sa 25:24 (13:14).

Klara Birtić postigla je pet, a Mia Tupek i Terezija Ćurić po četiri gola za Lokomotivu, dok je Milena Raičević sa sedam pogodaka predvodila Budućnost.

Za razliku od teškog poraza u Norveškoj prije tjedan dana, Lokomotiva je protiv Budućnosti bila u igri za pozitivan rezultat sve do samoga kraja. Na ulasku u posljednju minutu bilo je 24:23 za Budućnost uz napad Lokomotive, no tada je Raičković presjekla dodavanje Posavec i u protunapadu pogodila za 25:23. Do kraja dvoboja Malec je stigla samo ublažiti poraz.

U prvom poluvreenu Budućnost je bila u prednosti gotovo čitavim njegovim tijekom, u dva navrata je imala i tri pogotka prednosti, ali na odmor se otišlo s vodstvom Lokomotive od 14:13 što je bilo i jedino vodstvo zagrebačkog sastava u tom dijelu susreta.

Početkom drugog poluvremena razbranila se vratarica Budućnosti Attingre koja je krenula s pet obrana, pa je Lokomotiva prvi gol postigla nakon čak osam minuta igre. Srećom, niti Podgoričanke nisu bile osobito raspoložene u napadu pa nisu napravile veću prednost i stoga je pitanje pobjednika bilo otvoreno do samoga kraja.

Za osam dana Lokomotiva će u 4. kolu gostovati kod mađarskog Gyori ETO-a.

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider