Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Remi sa zvukom sirene

Utakmica karijere hrvatskog reprezentativca: U Ligi prvaka zabio 11 golova!

Tin Lučin odigrao je fenomenalnu utakmicu za svoju Wislu Plock, koja je došla do vrijednog boda pogotkom sa zvukom sirene.

Tin Lučin (Foto: Željko Hajdinjak/Cropix)

Hrvatski rukometaš Tin Lučin pružio je sjajnu predstavu za poljsku Wislu Plock postigavši čak 11 golova u gostujućem remiju 32:32 protiv GOG Gudmea u susretu 13. kola skupine B Lige prvaka.

GOG je vodio veći dio utakmice, danski je sastav u drugom poluvremenu imao i šest golova razlike (26:20), no Wisla je uspjela iščupati bod. Poljaci su izborili remi golom Abela Guntina sa zvukom sirene.

Domaći sastav predvodili su Emil Madsen s devet golova i Alexandre Blonz sa sedam golova, dok je najefikasniji igrači Wisle bio hrvatski rukometaš Tin Lučin s 11 golova. Lovro Mihić dodao je tri, a Leon Šušnja jedan gol. Mirko Alilović zabilježio je jednu obranu.

Lučinova forma sjajna je vijest za hrvatsku reprezentaciju, koju uskoro očekuje kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre.

Hrvatska krila zabila 12 golova za Pick Szeged

Odličnu predstavu pružio je i Mario Šoštarić u dresu Pick Szegeda, koji je kod kuće poražen od THW Kiela sa 27:28 u susretu iz skupine A u kojoj igra hrvatski prvak Zagreb.

Domaćin je tri minute prije kraja vodio sa 27:26, no Kiel je golovima Mikole Bilika i Erica Johanssona okrenuo rezultat. Szeged je minutu prije kraja imao loptu za izjednačenje, ali mađarski sastav nije uspio zabiti.

Kiel su do pobjede predvodili Johansson s osam golova i Elias Ellefsen a Skipagotu s pet golova, dok se hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak nije upisao među strijelce iz tri pokušaja. Na suprotnoj strani Šoštarić je postigao osam golova, dok je Marin Jelinić zabio četiri.

Treba li HNS smijeniti Brunu Marića?

Ukupno glasova:

Tablice omogućuje Sofascore

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider