Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Još je i dobro završilo

PPD Zagreb na startu Lige prvaka u Areni izgubio od prvaka Danske

PPD Zagreb je izgubio od GOG-a u Areni u prvom kolu skupine A nove sezone rukometne Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb otvorili su nastup u A skupini Lige prvaka domaćim porazom od danskog GOG Gudmea sa 27:31 (12:18).

Hrvatski prvak je svoju 29. sezonu u elitnom rukometnom natjecanju otvorio domaćim porazom od danskog Gudmea.

Danski sastav je poveo sa 2:0 i niti jednog trenutka nije gubio u zagrebačkoj Areni. Momčad Ivice Obrvana je u tri navrata imal remi (2:2, 3:3, 5:5), no gosti su u 15. minuti imali +4 (11:7), a na poluvremenu velikih 18:12.

U nastavku susreta danski sastav je imao čak 10 razlike (24:14). Gosti su u završnici susret smanjili gas, pa je Zagreb smanjio na konačnih 27:31.

U pobjedničkim redovima najefikasniji su bili Lukas Jogensean i Jerry Tollbring sa po pet golova, dok je Anders Zachariassen zabio četiri gola. Sjajni Tobias Thulin je sakupio čak 16 obrana.

Momačad hrvatskog prvaka predvodili su Csaba Leimeter i Ivan Čupić sa po pet golova, dok je Luka Lovre Klarica zabio četiri gola. Dino Slavić je imao 13 obrana.

U ostalim susretima prvog kola A skupine u četvrtak se sastaju Dinamo Bukurešt - Magdeburg, Veszprem - Paris Saint-Germain, te Orlen Wisla Plock - Porto.

U drugom kolu hrvatski prvak će gostovati 22. rujna kod Magdeburga.

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider