Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kobno prvo poluvrijeme

PPD Zagreb stradao u Mađarskoj, "uništio" ih Mirko Alilović

U 10. kolu rukometne Lige prvaka PPD Zagreb je upisao osmi poraz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši PPD Zagreba u susretu su 10. kola skupine A Lige prvaka izgubili na gostovanju kod Pick Szegeda sa 23:33 (7:14).

Protiv mnogo jačeg mađarskog sastava hrvatski je prvak odigrao napadački vrlo slabo prvo poluvrijeme tijekom kojega je postigao samo sedam golova zapucavši sva četiri sedmerca koja je imao. U tim se situacijama na vratima Szegeda istaknuo hrvatski vratar Mirko Alilović.

PPD Zagreb je prvi pogodak na utakmici postigao tek u sedmoj minuti susreta, a u 17. minuti bilo je već 6:2 za Pick Szeged. Do 20. minute rezultat je bio pristojnih 7:4, no potom se Szeged odvojio na 10:4, pa 13:6. U drugom poluvremenu domaći si pobjegli i na 13 razlike (30:17), a Zagreb je u završnici tek ublažio poraz.

Ante Gadža je sa sedam golova bio najefikasniji u sastavu PPD Zagreba, dok je Joan Canellas s pet pogodaka predvodio Pick Szeged.

PPD Zagreb je s tri osvojena boda ostao sedmi na ljestvici, dva boda manje ima posljednji Elverum, dok je Pick Szeged preuzeo vrh sa 17 bodova, jednim više uz utakmicu više od drugog Paris SG-a.

Slijedi stanka u Ligi prvaka od više od dva mjeseca, a u 11. kolu PPD Zagreb će 8. veljače ugostiti Flensburg.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider