Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Rukometaši Partizana s 15 pogodaka razlike uništili europskog velikana

U prvom susretu četvrtfinala SEHA lige, Partizan je pobijedio Telekom Veszprem rezultatom 39:24.

Veszprem vs. Partizan (Foto: Guliver Images)

Započelo je doigravanje u rukometnoj SEHA ligi, a možemo reći kako već nakon prve utakmice praktički imamo prvog polufinalista.

To je momčad beogradskog Partizana, koja je u prvoj utakmici njihovog ogleda savladala Telekom Veszprem rezultatom 39:24.

Mađari došli bez cijele prve momčadi

Beograđani su u potpunosti iskoristili činjenicu što je mađarski velikan na susret došao bez cijele najjače momčadi, koja je prije tjedan dana izborila četvrtfinale Lige prvaka.

Većinom mađarski te uglavnom vrlo mladi igrači, nisu uspjeli parirati igračima Partizana, koji su se dodatno motivirali kad su vidjeli priliku te su već na odmoru gubili rezultatom 21:11. Partizan je do kraja susreta to povećao za još pet pogodaka i sigurno plovi prema polufinalu.

Očito je kako se Veszprem u potpunosti odlučio posvetiti domaćem prvenstvu, gdje vode bitku s Pick Szegedom te Ligi prvaka, gdje ih u četvrtfinalu čeka okršaj protiv Kielcea. 

No, ovim potezom su potpuno baciti ljagu na vodstvo lige, koje im je dalo direktno mjesto u četvrtfinalu natjecanja.

U preostala tri susreta četvrfinala SEHA lige sastaju se Vardar i Vojvodina, Tatran Prešov i Eurofarm Pelister te Nexe i Zagreb.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider