Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Veliki derbi

Šipić uvjeren u pobjedu nad Srbijom: "Imaju čvrstu obranu, ali ništa nedostižno za nas"

Večeras od 20:30 Hrvatska i Srbija igraju dvoboj drugog kola Eura 2022. u mađarskom Szegedu.

Marin Šipić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Uoči večerašnjeg dvoboja Hrvatske i Srbije za prolaz u drugi krug Europskog rukomentog prvenstva, oglasio se Marin Šipić koji s nestrpljenjem očekuje dvoboj u mađarskom Szegedu.

Iako su hrvatsku rukometaši poraženi u prvom kolu od Francuske, Šipić kaže da mogu biti zadovoljni s određenim elementima u igri.

"Mislim da možemo biti zadovoljni kako je izgledala cijela utakmica. Odigrali smo jednu mušku, borbenu utakmicu. Dali smo sve od sebe, odradili smo sve što smo se dogovorili s trenerom. Radili smo tu kontru, polukontru, a izmjene su bile odlične", rekao je pa dodao što bi svakako trebalo popraviti.

"Jedino što si moramo zamjeriti je ulazak u utakmicu. Oni su ušli dosta opušteno, a mi imamo dosta igrača kojim je ovo prvi nastup na velikom prvenstvu. Osjetila se nervoza, ali to je sastavni dio svega. Zato ćemo sljedeće utakmice krenuti puno bolje".

gol expired Veliko pojačanje za Hrvatsku: Luka Cindrić više nije pozitivan i zaigrat će protiv Srbije divider

Šipić je svjestan da su očekivanja navijača ove godine puno manja, ali on tvrdi da Hrvatska može puno pokazati, neovisno o kadru u kojem više nema nekolicine iskusnih senatora koji su predvodili momčad u nekim prijašnjim akcijama.

"Mislim da su ljudi očekivali puno manje od nas, ali mi smo trenirali tri tjedna, vidjeli smo kakvi smo, koliko možemo. Koliko god da su Francuzi jaki, znali smo da im možemo zaprijetiti", kazao je pa dodao.

gol expired Zanimljiva uvertira u veliki derbi: Hrvatski i srpski navijači nazdravili gemištom u središtu Szegeda divider

"Ima kod nas još rezerve, možemo još bolje to odraditi.

Za Srbiju je rekao da se radi o reprezentaciji s čvrstom obranom, ali tvrdi da to nije ništa nedostižno za njih.

"Srbija je drugačija reprezentacija, ali mi ćemo se pripremiti za nju, kao i za svaku drugu. Imaju dobru momčad, čvrstu obranu, ali ništa nedostižno za nas. Nadam se da ćemo pobijediti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider