Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kičma momčadi

Veliki posao hrvatskog prvaka: Potpisali ugovore s osmoricom igrača, kreće novi pohod

Hrvatski rukometni prvak Zagreb pohvalio se lijepim vijestima vezanim uz kratkoročnu budućnost kluba.

RK Zagreb (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Uoči raspleta Lige za prvaka u Paket Premijer ligi aktualni hrvatski prvak Zagreb objavio je da je potpisao nove ugovore s osmoricom igrača.

Nekoliko pojačanja za iduću sezonu već su dogovorili, a sad su postigli i dogovor s osmoricom onih koji su u ovoj sezoni bili kičma momčadi koja je pružala sjajne partije u Ligi prvaka.

Do ljeta 2025. potpisali su Jakov Gojun, Timur Dibirov i Davor Ćavar, a do ljeta 2026. Luka Lovre Klarica, Matej Mandić, Aleks Kavčić, Adin Faljić i Patryk Walczak.

"Intenzivno smo radili kako bismo na okupu zadržali kostur ekipe. Veliko mi je zadovoljstvo reći kako će svi igrači koji su ove sezone dali najveći obol u stvaranju jednog dobrog rezultata ostati sigurno do ljeta 2025. godine, a mnogi od njih i godinu duže. Velika je stvar što smo uspješno realizirali dolazak nekih novih, vjerujemo kvalitetnih igrača, ali naš najveći uspjeh jest to što smo s čak osmoricom igrača koji su nosili našu igru našli zajednički jezik i dogovorili nastavak suradnje. Naš cilj je uvijek bio raditi na benefitu kluba i reprezentacije, a činjenica da smo produžili ugovore i s našim mladim hrvatskim igračima govori da smo na pravom putu", izjavio je Damir Bičanić, sportski direktor kluba.

Zagrebaši su trenutno na prvom mjestu s maksimalnim učinkom u borbi za novi naslov prvaka. Ukoliko ga osvoje, izravno će se plasirati u Ligu prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider