Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Posrtaj moćnog Veszprema

Samo jedan hrvatski rukometaš nastupit će na skorašnjem Final Fouru Lige prvaka

Poznati su sudionici završnog turnira rukometne Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odigrane su i preostale dvije uzvratne utakmice četvrtfinala rukometne Lige prvaka, poznato je tko će igrati na Final Fouru idući mjesec u Kölnu.

PSG-u i Aalborgu, koji su plasman na završni turnir potvrdili u srijedu, u četvrtak navečer su se priključili Nantes i Barcelona.

Francuski predstavnik je kreirao iznenađenje eliminiravši favorizirani Veszprem. Mađari su u uzvratu pred 4.500 navijača u svojoj dvorani slavili 32:30, ali to im nije bilo dovoljno jer je Nantes iz prve utakmice donio zalihu od četiri pogotka. S ukupnim rezultatom 62:60 Nantes je prošao dalje...

U drugoj utakmici nije bilo nikakvih iznenađenja, Barcelona je nakon pobjede u Bjelorusiji kod kuće bila još uvjerljivija protiv Meškov Bresta. Završilo je 40:28, ukupno je to 73:57.

Kiel predao krunu

Hrvatski reprezentativac Luka Cindrić nije bio u sastavu Barce jer se u prvom susretu lakše ozlijedio, ali trebao bi biti spreman za Final Four.

Cindrić će u borbi za europski tron biti jedini hrvatski rukometaš, jer naših igrača nema ni u PSG-u ni u Aalborgu ni u Nantesu.

Podsjećamo, prošlosezonsko finale igralo se u prosincu i tada se Domagoj Duvnjak s Kielom popeo na krov Europe, pobijedivši u finalu baš Barcelonu.

Ovaj put na Final Four nećemo dugo čekati, polufinala su na rasporedu 12. lipnja, a utakmica za treće mjesto i finale 13. lipnja. Kao i prethodnih godina, sve će se odigrati u Lanxess Areni u Kölnu.

Rezultati četvrtfinala:

Srijeda:
PSG - THW Kiel 34:28 (29:31)
Flensburg-Handewitt - Aalborg 33:29 (21:26)

Četvrtak:
Barcelona - Meškov Brest 40:28 (33:29)
Veszprem - Nantes 32:30 (28:32)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider