Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prekid suradnje

Raymond otišao iz Medveščaka: 'Zagreb uvijek u srcu'

Marty Raymond u posljednje dvije sezone ostvario je zapažene sportske rezultate.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Medveščak je u posljednje dvije sezone pod njegovim vodstvom regularni dio završavao na drugom mjestu, a u međurundu uvijek ulazio kao jedna od najboljih momčadi lige. Ipak, ni ovogodišnja sezona nije donijela rezultatski iskorak u doigravanju. Pod Raymondovim vodstvom zagrebački Medveščak se po prvi put u četiri sezone nalazio i na prvom mjestu Erste Bank hokej lige, a unatoč turbulentnoj sezoni 2012./2013.

Raymond je u svakom segmentu svoga rada pokazao visoki stupanj profesionalnosti, a njegova suradnja sa vodećim ljudima kluba i zaposlenicima u klubu uvijek je bila na najvišem mogućem nivou.

''U Zagrebu sam proveo dvije nezaboravne godine u kojima sam doživio uistinu nevjerojatne stvari. Želim zahvaliti svim navijačima na fantastičnoj podršci na svakoj domaćoj utakmici Medveščaka, predsjedniku Damiru Gojanoviću i vodstvu kluba što su mi dali priliku da budem trener Medveščaka i svim igračima koji su u posljednje dvije sezone igrali pod mojim vodstvom. Zagreb i Zagrepčani će mi uvijek ostati u srcu zbog svoje srdačnosti, ljubaznosti i načina na koji su prihvatili moju obitelj i mene'', izjavio je sada već bivši trener Medveščaka Marty Raymond.

“Život sportskih profesionalaca je nepredvidiv, stoga su ovakve stvari u sportu očekivane i uobičajene. Marty Raymond je u Medveščaku učinio puno dobrih stvari. Klub i Raymond se razilaze u dobrim odnosima, a mi mu ispred Medveščaka želimo sve najbolje u daljnjoj karijeri vjerujući da će iskustvo i sve što je doživio u Zagrebu u posljednje dvije sezone pamtiti cijeli život. Od njega smo također puno naučili, te se radujemo njegovim posjetima Zagrebu.”, rekao je glasnogovornik KHL Medveščak Zagreb, Ranko Vučinić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider