Nakon prošlotjedne pobjede nam glavnim rivalima, zagrebačkom Mladosti, Nada u dalmatinski derbi svakako ulazi kao favorit; branitelji naslova pojačani povratnicima Perlainom, Miljkom i Ivančićem putuju u goste susjedima iz Sinja, koji će za povratak morala nakon poraza od “vječno zadnjeg” Zagreba, protiv aktualnih prvaka imati najteži mogući zadatak. Susret će s tribine pratiti i izbornik reprezentacije Milan Yelavich.

 

S jednakim nestrpljenjem čeka se i zagrebačka utakmica; prva pobjeda nakon čak dvije sezone stvorila je euforiju u mladoj momčadi Zagreba te svi napeto čekaju vidjeti hoće li odlična igra potrajati i hoće li se klub nastaviti dizati, ili je pobjeda nad Sinjem bila samo slučajnost.

Zagreb je ovih dana proslavio svoj 55. rođendan, a uz pojačanja iz inozemstva i brojne novosti u radu i organizaciji kluba, navijači vjeruju da će kroz sezonu imati još puno razloga za slavlje. Odlična provjera forme biti će utakmica sa slovenskim prvakom.

 

Vikend iza, hrvatska reprezentacija putuje u Oxford, na tradicionalnu pripremnu utakmicu protiv istoimenog sveučilišta, nakon čega slijede dvije utakmice Europskog kupa nacija; 12.10. u Zagrebu protiv Izraela te 19.10. u gostima na Cipru.