Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Makedonci slavili

Prvi poraz rukometaša Nexea u EHF kupu

Nexe je izgubio od Eurofarm Rabotnika izgubili sa 29-28 u 4. kolu skupine B EHF kupa...

Ante Gadža (Photo: Davor Javorovic/PIXSELL)

Rukometaši našićkog Nexea u nedjelju su u 4. kolu skupine B EHF kupa u gostima kod makedonskog Eurofarm Rabotnika izgubili sa 28-29 (12-14), i tako su doživjeli prvi poraz u skupini.

Prije tjedan dana protiv istog protivnika Nexe je u Našicama slavio sa 23-18, ali ovaj puta Rabotnik je pokazao svoje najbolje izdanje i došao je do prvih bodova. U prvom poluvremenu domaćini su u nekoliko navrata imali četiri gola prednosti, a sredinom drugog dijela i plus sedam (23-16). Igrači Nexea serijom od 5-0 uveli su u utakmicu u neizvjesnu završnicu, ali nisu imali snage za preokret i Rabotnik je upisao pobjedu.

U redovima Nexea najefikasniji je bio Ante Gadža sa devet golova, a Mario Tomić zabio je pet. Neven Stjepanović sa sedam i Ukrajinac Vladislav Ostrouško sa šest pogodaka predvodili su Rabotnik.

Nexe je vodeći sa šest bodova, mađarska Grundfos Tatabanya ima pet, njemački Hannover-Burgdorf tri, dok je Eurofarm Rabotnik na dva boda. U sljedećem kolu (23. ožujka) Nexe dočekuje Grundfos Tatabanyu, koju je na startu natjecanja u skupini dobio sa 28-27.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider