Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Iznenadna smrt

Preminuo direktor RK Zagreb CO Bartol Kaleb

U utorak oko 17 sati napustio nas je još jedan poznati sportski djelatnik.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U jeku borbe s teškom bolešću iznenada je u Zagrebu preminuo Bartol Kaleb. Smrt je stigla nenadano, vjerojatno od moždanog udara.

''Svi smo u šoku. Još jutros smo prolazili dnevne stvari, pripremali se za put u Skopje. Čekamo nalaze obdukcije, sumnja se na srčani ili moždani udar. Nakon što je operirao karcinom debelog crijeva, dobro se oporavljao. U ovom trenutku ne znam kada će biti sahrana, a u četvrtak ćemo u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog održati komemoraciju '', istaknuo je Zoran Gobac, glavni menadžer CO Zagreb, a trener Ivica Obrvan dodao je:

''Tužnu vijest saznali smo u prvoj minuti poslijepodnevnog treninga. Ostali smo svi u nevjerici. Naravno da nismo održali trening.''

Prije dolaska u CO Zagreb, Kaleb je bio istaknuti dužnosnik splitskoga Hajduka.

Rukometni klub CO Zagreb oglasio se prigodnim riječima u povodu smrti Bartola Kaleba.

"Dragi prijatelji Rukometnog kluba Zagreb,

I sami još potpuno nesvjesni ogromnog gubitka za naš klub i rukomet uopće, želimo s vama podijeliti vijest da nas je danas, 6. ožujka, zauvijek napustio naš direktor, Bartol Kaleb. Kaže se da su svi zamjenjivi. Bartol nije.
Do posljednjeg je dana živio klub. Ne za klub, ne zbog kluba. Nego klub. Svoj Zagreb.

Nije dao da strepimo zbog njega, da brinemo, posljednjih tih nekoliko mjeseci, koliko je trajala njegova bitka s bolešću. I dalje je njegov ured bio srce kluba, i dalje su sve rasprave završavale njegovim odlučnim 'idemo dalje', i dalje se neumorno borio za svaki, i najmanji korak naprijed svojih zagrebaša.

Do posljednjeg je dana živio klub. Ne za klub, ne zbog kluba. Nego klub. Svoj Zagreb. I to je jedina stvar koja se mora zauvijek znati, svaki put kad se spomene ime Bartola Kaleba.

Idemo dalje, dragi naš direktore..." (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati