Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
preuzmite novu aplikaciju

Pratite gol.hr i sportske vijesti na novoj mobilnoj aplikaciji DNEVNIK.hr-a

Čitatelji gol.hr-a najnovije sportske vijesti odsad mogu pratiti putem nove mobilne aplikacije koja im donosi značajna unapređenja, novitete i potpuno je prilagođena njima.

gol.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji (Foto: GOL.hr)

Odsad gol.hr i najnovije sportske vijesti možete čitati i na novoj aplikaciji DNEVNIK.hr-a. Nova aplikacija je brza, pregledna i jednostavna za korištenje pa čitatelji lako mogu pristupiti sadržaju koji ih zanima, bilo da se radi o vijestima, galerijama ili video sadržaju.

Aplikacija donosi i jednostavan prelazak s naslovnice DNEVNIK.hr-a na bilo koji od povezanih specijaliziranih portala: gol.hr, showbuzz.hr, zadovoljna.hr, punkufer.hr, zimo, folder.hr i TV sadržaje, i to njihovim odabirom u meniju aplikacije ili povlačenjem stranica lijevo-desno.

Čitatelji također imaju i niz mogućnosti za prilagodbu i personalizaciju aplikacije – osim odabira crne ili bijele boje sučelja te veličine fonta, mogu odabrati na koje teme žele biti pretplaćeni, tj. za koje žele dobivati obavijesti, a putem opcije ''Imaš priču?'' i sami mogu poslati vijesti ili priču redakciji portala.

Novu DNEVNIK.hr mobilnu aplikaciju za Android uređaje možete preuzeti OVDJE, a za iOS uređaje OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider