Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
USKORO KREĆE NOVI SPORT FEST

Poreč od 12. do 14. listopada postaje regionalni centar sporta

Danas je u Poreču održana najavna tiskovna konferencija prije samog početka ovogodišnjeg izdanja Sport Festa.

Galerija PR PR PR PR

Sport Fest, kao najveći regionalni sajam i konferencija sporta održat će se od 12. do 14. listopada u porečkoj dvorani Žatika te na terenima u njezinoj neposrednoj blizini.

Detalje cijelog događaja medijima je predstavio Alan Balen, glavni organizator Sport Festa:
"Veliko nam je zadovoljstvo što već u prvoj godini po dolasku Sport Festa u Poreč zajedno s našim partnerima i sponzorima možemo najaviti velik broj zanimljivosti, a prvo se želimo zahvaliti našim domaćinima i partnerima iz grada Poreča, Valamar Riviere, turističkih zajednica Istarske županije i grada Poreča te Sportskoj zajednici grada Poreča.

PR PR

Od govornika na konferenciji istaknuo bih Miroslava Ćiru Blaževića, Davora Rostuhara, Peru Kuterovca, Klaudiju Bubalo, Željka Velu, Ivicu Kostelića, a uz njih će nastupiti još mnogo stručnjaka iz raznih grana sporta što će posjetiteljima biti vrlo zanimljivo.

No, osim što objedinjuje konferenciju i sajam, Sport Fest je zapravo još i više od toga pa će posjetitelji uz mnogobrojne demonstracije i testiranja raznih sportskih disciplina moći sudjelovati u sportskom B2B natjecanju. Prvo izdanje ovog događaja uključivat će trčanje, mali nogomet, 3-na-3 košarku i flying disc golf, a posebno veseli što imamo velik broj prijavljenih ekipa. Još jedan novitet bit će i sportske JUMP nagrade za zaslužne organizacije i pojedince u sportu u više kategorija kroz koje se želimo zahvaliti svima koji sportom promiču zdravi način života. Uz sve ovo, posjetiteljima pripremamo još mnogo dodatnih zanimljivosti i iznenađenja što Sport Fest čini glavnim sportskim događajem za kraj godine, a ujedno podsjećamo sve kako je ulaz na sajamski dio besplatan."

PR PR

Toni Hrvatin, voditelj razvoja destinacijskih proizvoda u Valamar Rivieri dodao je:
„Valamar Riviera podupire veliki broj sportskih manifestacija u destinacijama u kojima djeluje. Želimo promicati bavljenje sportom i aktivnim načinom života, ali i pružiti destinacijama i našim gostima dodatne sadržaje.
Smatramo da ovakva događanja pozitivno utječu na pozicioniranje destinacija kao poželjnih odredišta za sportaše, što je odličan benefit za period pred i posezone. Ponosan smo sponzor Sport Fest Poreča, te ovim putem želimo sreću svim sudionicima i dobru zabavu posjetiteljima.“

PR PR

Potpune informacije i svi detalji o konferenciji dostupni su na stranici www.sportfestporec.com, a kao posebne zanimljivosti iz programa se izdvajaju:

- Red Bull BMX Ride
- skup sportskih trenera i menadžera Istarske županije
- prezentacije i otvoreni treninzi streljaštva i streličarstva
- Alpe Adria regionalni boksački kup
- moto trials
- gledanje nogometne utakmice Hrvatska – Engleska na videozidu u dvorani Žatika

Ovaj sportski vikend u Istri svakako je najbolja destinacija za sve fanove sporta i zdravog života gdje će moći naučiti i isprobati mnoge sportske novitete zbog čega je odaziv i interes javnosti već sad značajan.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider