Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Poznati prvaci Hrvatske

Pogledajte zašto ovaj sport privlači sve više sportaša i gledatelja

Paralelno s odigravanjem ATP turnira, u Umagu se održao i posljednji turnir prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku.

Turnir su osvojili pjeskaši i pjeskašice KRP Dubrava koji su u oba finala, muškom i ženskom svladali igrače i igračice KRP Sokol. Završne susrete na terenima umaškog Stella Marisa promatralo je mnoštvo domaćih i stranih gledatelja koji su mogli uživati u brojnim atraktivnim potezima ponajboljih hrvatskih pjeskaša i pjeskašica.

>> Pobjednička ekipa! Zlatne medalje za atraktivne rukometašice i rukometaše

Budući da je to bio posljednji, 5. turnir (Čakovec, Zagreb, Zadar, Trogir), proglašeni su i državni prvaci za ovu sezonu. Kod muških, naslov je obranila momčad Detono Zagreb, ujedno i aktualni europski klupski prvaci. Za Detono su igrali: Žarko Čurić, Ivan Jurić, Mladen Paradžik, Hrvoje Horvat, Igor Totić, Krešimir Malbašić, Tomica Mađerčić, Matej Sošić i David Henigman, voditelj ekipe: Igor Požeg.

Kod djevojaka, svoj prvi naslov slavile su cure iz KRP Sokol. Za nove državne prvakinje igrale su: Biljana Pilić, Maja Maldini, Jelena Vidović, Marija Stričević, Nikolina Vojić, Ivana Krpina, Andrea Emer, Ivana Lovrić i Melita Jug, voditelj ekipe: Josip Gagula. Umaški turnir zajednički su organizirali HRS, MRK Umag i grad Umag, a sudjelovalo je 10 momčadi i 5 ekipa.

Ovaj atraktivni sport privlači sve više sportaša i sportašica, a dovoljno je pogledati atraktivne fotgrafije u našoj fotogaleriji da se vidi zbog čega sve više gledatelja prati rukomet na pijesku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider