Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
i bilo je...

Pogledajte ludi doček srebrnog Stipanovića: Najavio je u Zagrebu što će biti u Splitu

Tonči Stipanović dočekan je u svom Splitu nakon povratka iz Tokija.

Galerija Doček za Tončija Stipanovića Doček za Tončija Stipanovića Doček za Tončija Stipanovića +2 Doček za Tončija Stipanovića

I druge olimpijske igre u nizu Tonči Stipanović osvaja olimpijsko srebro. Nakon 4. mjesta u Londonu 2012. godine Tonći je sve naplatio u Riju i Tokiju. A ono što je najvažnije, najavio je kako ćemo ga opet gledati u borbi za medalje za tri godine u Parizu.

''Još uvijek je teško spustiti emocije, iako mislim da će erupcija emocija biti kad sletim u Split i kad vidim svoje. Uđeš u tu regatu i svi žele osvojiti tu medalju. Imao sam taktiku, tako da sam se na startu odlučio na visočiji start. Prva dionica niz vjetar me jako iznenadila i na desnoj strani je bolje. Jako je teško ostati miran i to dolazi s godinama i iskustvom na natjecanjima'', rekao je Stipanović na službenom dočeku HOO-a u Zagrebu.

A onda je stigao kući…Baklje, dimne kutije, pjesma, vožnja u jedrilici na kombiju. Ludilo…

'' Ovih zadnjih uru i po je bilo najgore. Bilo je malo gužve na aerodromu. Regata je bila teška. Flota se smanjila na 35. Od prvog dana nije bilo lako. Ostali smo pozitivni. Nismo gubili nadu. Borili smo se do zadnjeg trena'', prenosi njegove riječi Dalmatinski portal.

Stipanović dočekan u Splitu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider