Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ludnica nakon Super Bowla

Philadelphia eruptirala: Tisuće navijača po ulicama, penju se po stupovima, ima i požara

Tisuće navijača izašlo je na ulice Philadelphije kako bi proslavilo prvi i povijesni naslov Eaglesa u Super Bowlu.

Galerija Proslava Super Bowla u Philadelphiji (Foto: AFP) Proslava Super Bowla u Philadelphiji (Foto: AFP) Proslava Super Bowla u Philadelphiji (Foto: AFP) +4 Proslava Super Bowla u Philadelphiji (Foto: AFP)

Igrači Philadelphia Eaglesa osvojili su naslov prvaka NFL-a zahvaljujući 41-33 pobjedi protiv branitelja naslova New England Patriotsa u spektakularnom Super Bowlu odigranom u Minneapolisu.

Nakon toga fanovi Eaglesa nagomilali su se na ulicama Philadelphije, od centra grada pa sve do sjeveroistoka i juga Phillyja. U Južnom dijelu Philadelphije navijači su počeli skandirati ''Free Bud Light'' nakon što je proizvođač piva dobio okladu s igračem Eaglesa Laneom Johnsonom.

Proslava je to na koju se čeka već desetljećima. Međutim, neki su fanovi malo pretjerali u slavlju pa se moglo vidjeti preokrenutih automobila, ljude kako se penju po stupovima i ogradama, ali i zapaljenih dijelova grada.

Za Eaglese je ovo prvi Super Bowl naslov u povijesti, do sada su tri puta bili NFL prvaci, ali to je bilo prije Super Bowl ere (1948, 1949, 1960).

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider