Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ionako ne stoje dobro

Panika kod domaćina Europskog prvenstva: Upaljeni alarmi, Nijemci zabrinuti uoči ključne utakmice!

Njemačka rukometna reprezentacija ima puno zdravstvenih problema uoči ključnih utakmica Europskog prvenstva.

Andreas Wolff (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Ovaj ponedjeljak je dan kada bi puno toga moglo biti jasnije u skupini I Europskog rukometnog prvenstva, počevši od nadanja hrvatske reprezentacije da ostane u igri za plasman u polufinale pa do istovjetnih ambicija domaćina Njemačke.

Prije večerašnjeg dvoboja s Mađarskom Nijemci se nalaze na četvrtoj poziciji (prve dvije reprezentacije ići će u polufinale), ali u njihovoj reprezentaciji trenutno nije najveći problem taj bodovni zaostatak nego zdravstvena situacija.

Kako javlja Bild, mnogi njemački reprezentativci imaju simptome prehlade i gripe te je neizvjestan njihov nastup protiv Mađara.

Izbornik Perkovac i naši rukometaši Ludi scenarij koji ne djeluje nestvarno: Hrvatska sanja polufinale, evo što se mora poklopiti divider

"Moramo brzo intervenirati, stavljat ćemo u sobe igrače koji imaju određene simptome, oni će biti cimeri, a u drugim dvokrevetnim sobama ćemo imati igrače koji su potpuno zdravi", objasnio je sportski direktor Njemačkog rukometnog sveza Axel Kromer.

Jedan od najboljih njemačkih rukometaša na ovom Euru, Juri Knorr, optimist je pred okršaj s Mađarskom.

"Bio sam i ja prehlađen prije utakmica s Islandom i Austrijom pa sam uzeo puno lijekova koje inače ne uzimam i evo definitivno se oporavljam. Siguran sam da će moje tijelo biti na 100 posto, turnir je malo odmakao, ali naši idući suparnici Mađari i Hrvati također su imali nekoliko tijesnih utakmica i tijesnu frekvenciju igre."

Constantin Möstl Znate li tko je vratar s najviše obrana na Euru? Ne čudi što je njegova reprezentacija apsolutni hit divider

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider