Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Otkrila kako zarađuje

Atraktivna sportašica hrvatskih korijena "natukla" više od tri milijuna funti: Po objavi zaradi 12.500 funti

Na Instagramu bivše golferice Amerikanke hrvatskih korijena Paige Spiranac reklama košta više nego na društvenim mrežama Tigera Woodsa.

Galerija Paige Spiranac Paige Spiranac Paige Renee Spiranac

Bivša golferica, aktualna instruktorica golfa i jedna od najpoznatijih američkih sportskih influencerica, Paige Spiranac, nedavno je od Maxima dobila epitet najseksepilnije žene na svijetu, a mi možemo samo biti ponosni što je hrvatskih korijena.

Svoju "hrvatsku ljepotu" dobro je unovčila i 29-godišnjakinja danas sjedi na vrhu poslovnog carstva, njezino bogatstvo procjenjuje se na više od tri milijuna funti, prenosi The Sun.

Po završetku karijere u golfu 2017. godine postala je zaštitno lice golferskih klubova te stekla prepoznatljivost na svjetskoj razini jer je njezina atraktivna figura vrištala s reklama na televiziji, po novinama i društvenim mrežama.

Uskoro ju je angažirala modna marka Mizzen+Main, koju nose najveće face u golfu, a postala je i ambasadorica satova Philip Stein. Svoju lovu uložila je u dionice kladionice Points Bet, a sve to začinila Maximovom titulom najseksi žene na svijetu.

Zarađuje više od Tigera Woodsa na Instagramu

Njezin kalendar za 2023. godinu prodaje se po 23 funte, a vjerujemo da visi po automehaničarskim radionicama diljem kugle zemaljske. No, to nije jedini proizvod s njezinim likom koji je na tržištu, naime prodaje majice, postere i ručnike na svojoj službenoj stranici.

Sve to marljivo reklamira na svojem profilu na Instagramu, koji prati 3,6 milijuna ljudi, a ako želite da reklamira vaš proizvod, to će vas baciti "u rikverc" 12.500 funti po objavi. Toliko od reklamiranja na društvenim mrežama ne zarađuje ni najbolji golfer svih vremena, Tiger Woods.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider