Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
POMOZITE IM, ZASLUŽILI SU

Originalna kampanja zagrebačkog softball kluba: "Imaju gomilu trofeja, a treba im samo - nova kosilica"

Stotinu klinaca u Zagrebu trenira softball, ali došli su do trenutka kad im je za osiguranje uvjeta igre potrebna nova kosilica.

''Izguramo je i zapalimo na kleme. Ovu staru zovemo Mad Max. Trebamo pokosit svako par dana ako želimo da se tekma odigra…'', poruka je iz zanimljivog zagrebačkog kluba.

Ako imaš ideju i volju za realizacijom onda zapreke, uglavnom, ne postoje. Na originalnu ideju došli su klinci iz softball kluba Zagreb Giants i njihov sestrinski klub Lady Pirates koji okuplja cure zaljubljene u ovaj sport.

Imaju stotinu djece, a oko svega se snalaze sami

Ovi klubovi okupljaju više od stotinu djece u nekoliko omladinskih kategorija, treniraju pored zagrebačkog kineziološkog fakulteta na livadi iza terena za ragbi. Livadu koju plaćaju gradu trebao bi održavati netko iz grada, ali kako to nije slučaj snalaze se sami.

Livadu treba pokositi dva puta tjedno a kosilica od milja zvana ''Mad Max'' koja je starija od Jože Manolića zapali ako ima dobar dan. Sve češće ga nema i zato im treba nova.

''Zato smo napravili ovaj video da pokažemo kakve uporne klince imamo. Gotovo svaki dan izguraju kosilicu iz kontejnera 200 metara dalje do parkinga gdje je zapalimo na kleme i kosimo. Uglavnom, nova kosilica bi nam puno pomogla u održavanju livade a ona košta 5000 eura zato smo se odlučili na ovakav potez pa donirajte ako možete. Ili nam jednostavno pošaljite neku koja radi!'', rekao nam je jedan od trenera u klubu Stjepan Šljivečka.

Zagreb Giantsi su osnovani 2004. godine a u svojoj razinici imaju deset naslova prvaka Hrvatske. Ovo je link na crowdfunding kampanju u kojoj možete donirati i pomoći Giantsima, Piratesima ali i brojnim stanovnicima koji se tamo rekreiraju da se trava redovito kosi.

Pomozite im na: https://gogetfunding.com/lawn-mower-for-softball-field/

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider