Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kako se on igrao rukometa

Organizatori Eura se naklonili Ivanu Baliću: Pogledajte sjajan video o rukometnom čarobnjaku

Ivano Balić je nastupio na nekoliko europskih rukometnih prvenstava i nezaobilazan je lik u najavama svakog velikog natjecanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Organizatori nadolazećeg Europskog rukometnog prvenstva objavili su na službenoj Facebook stranici turnira reportažu o Ivanu Baliću.

U videu koji traje nešto manje od devet minuta podsjećaju na Balićeve uspjehe i neke od čarobnih poteza zbog kojih je stekao vojsku obožavatelja ne samo u Hrvatskoj nego i puno šire.

Tijekom 2021. godine ekipa iz EHF-a doputovala je u Split gdje Ivano živi, tamo su obavili razgovor s njim, ali i s drugom hrvatskom rukometnom ikonom i Balićevim bivšim suigračem iz kluba (Metković) i reprezentacije - Petrom Metličićem.

O Ivanu govori i legendarni Francuz Jackson Richardson, čovjek koji je bio Balićev idol, ali i suigrač u Portland San Antoniju.

Premda je povod za razgovor bilo nadolazeće Europsko prvenstvo, Balić se u razgovoru osvrnuo i na ostale teme, poput poraza u finalu Svjetskog prvenstva 2009. od Francuske u Areni Zagreb, okršaja s Nikolom Karabatićem i još puno toga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider