Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kakva utakmica!

Pogledajte najluđe četiri minute u povijesti hrvatskog futsala u režiji prvaka Olmissuma i Futsal Dinama

Olmissum je došao zadržati prednost na vrhu tablice i to je uspio, ali poslije 4:0 vjerojatno je imao drugačije planove...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak Olmissum stigao je na noge Futsal Dnamu u Domu sportova u derbiju 5. kola PH u futsalu, imao je ogromnih četiri gola prednosti samo šest minuta uoči kraja, ali kući se vraća samo s bodom.

 Prvaci su se nedavno plasirali među 16 najboljih u futsal Ligi prvaka, a u Zagrebu su htjeli zadržati i po mogućnosti dodatno povećati svoju prednost na vrhu prvenstvene ljestvice.

Činilo se kako će učiniti ovo potonje jer su na poluvremenu imali prednost 2:0, a kad je Kristijan Postružin četiri minuta prije kraja zabio za visokih 4:0 činilo se kako su bodovi zakapareni, međutim dinamovci su imali druge planove…

Veliki povratak Modrih krenuo je oko četiri minute prije kraja utakmice, a najavio ga je gol jednog od najiskusnijih Dinamovih igrača Kristijana Grbeše. Samo minutu kasnije Kristian Čekol prepolovio je prednost gostiju i bacio „dvojku“ u trans. Isti dvojac koji je prepolovio prednost prvaka ju je i anulirao. Najrpije Grbeša svojim drugim golom minutu i pol do kraja, a zatim ponovo Čekol minutu kasnije.

Omišani su se zamalo ponovo vratili u prednost, međutim bomba Nikole Pavića malo prije kraja zapela je na spojnici i veliki bod ostao je u Zagrebu.

Olmissum je i dalje vodeći s s tri boda više od Futsal Dinama koji je na drugom mjestu…

Ludnicu u Domu sportova pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider