Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pikado majstori

Odličan dan Vladimira Lešića na Mastersu u Kaštelama

Prvi turnir iz Masters serije Hrvatskog pikado saveza odigran je u Kaštelama...

Najbolji hrvatski pikadisti proteklog su vikenda (24. i 25. rujna) započeli novu sezonu turnirom iz Masters serije Hrvatskog pikado saveza. Prvi od ukupno četiri Mastersa u sezoni održan je u Kaštelama pored Splita, a sudeći prema broju igrača može se očekivati rekordna sezona po posjećenosti. Čak 183 igrača iz cijele Hrvatske doputovali su u Kaštela što zorno pokazuje da su pikadisti nakon duge ljetne stanke jedva dočekali početak nove sezone.

Posebno su inspirirani bili domaći pikadisti jer je 16 od ukupno 27 medalja koliko je podijeljeno završilo u rukama igrača iz Pikado saveza Splitsko-dalmatinske županije, uključujući 6 od 9 zlatnih medalja.

Najuspješniji su bili Vladimir Lešić koji je došao do finala u sve tri discipline pritom osvojivši dvije, te Zdravko Antunović koji je upisao po jedno prvo i drugo mjesto

- Najbolji na Mastersu
Najuspješniji su bili Vladimir Lešić koji je došao do finala u sve tri discipline pritom osvojivši dvije, te Zdravko Antunović koji je upisao po jedno prvo i drugo mjesto. Njih su dvojica tako odlično iskoristila izostanak ponajboljeg svjetskog igrača elektroničkog pikada, Zagrepčanina Borisa Krčmara, i stekli značajnu prednost u utrci za naslovom ukupnog pobjednika Masters serije.

Kod djevojaka je reputaciju najbolje uspješno obranila Đurđica Delić koja je u finalu elitne discipline 501 MO pobijedila svoju suigraču iz ekipe Dani Jasnu Šegvić, dok je treće mjesto pripalo Jeleni Mohor iz Karlovca. Raduje povratak pikadu Riječanke Andree Pahor koja se vratila nakon dvije sezone stanke zbog poslovnih obveza i odmah osvojila turnir u Cricketu.

Kod juniora u uzrastu do 15 godina starosti očekivano je slavio Josip Ljubas iz Kaštel Kambelovca, aktualni svjetski prvak u tom uzrastu, dok je u uzrastu do 18 godina starosti najbolji bio Riječanin Josip Šegvić.


OSVAJAČI MEDALJA

SENIORKE - 501 MO
1. Đurđica Delić
2. Jasna Šegvić
3. Jelena Mohor

SENIORI 1. KATEGORIJA - 501 DO
1. Vladimir Lešić
2. Slavko Brzić
3. Lovre Balić

SENIORI 2. KATEGORIJA - 501 MO
1. Ante Krnić
2. Duško Đekanović
3. Luka Vučetić

SENIORI 3. KATEGORIJA - 501 SO
1. Mario Bunčuga
2. Igor Dumenčić
3. Branimir Duboković

JUNIORI U-15 - 501 SO
1. Josip Ljubas
2. Josip Šojat
3. Mateo Vujić

JUNIORI U-18 - 501 SO
1. Josip Šegvić
2. Davor Bubić
3. David Badurina

SENIORI/KE PAROVI - 501 MO
1. Vladimir Lešić & Ivan Bilela
2. Zdravko & Zvonko Antunović
3. Ivan Govorčinović & Antonio Domitrović

SENIORKE CRICKET
1. Andrea Pahor
2. Jasna Šegvić
3. Đurđica Delić

SENIORI CRICKET
1. Zdravko Antunović
2. Vladimir Lešić
3. Ivan Bilela

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider