Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Stravično

Turski odbojkaški bračni par pronađen mrtav u ruševinama

Turska odbojkašica Betul Coban Cakir i njezin suprug Bedrettin Cakir, također odbojkaš, pronađeni su mrtvi u ruševinama.

Bračni par Cakir (Foto: Screenshot)

Iz Turske nastavljaju stizati tragične vijesti. Objavljeno je kako je u teškom potresu koji je pogodio tu zemlju poginuo i odbojkaški bračni par Cakir. Igračica Merinos Voleybola Betul Coban Cakir i njezin suprug Bedrettin Cakir pronađeni su mrtvi u ruševinama.

Nastradali su od posljedica snažnog potresa od 7,8 po Richterovoj ljestvici koji je pogodio Kahramanmaraš.

"Naša bol je velika… S dubokom tugom saznali smo za odlazak Betul Coban Cakir, koja je započela u našoj školi i godinama predstavljala naš klub na najbolji način, i njezina supruga Bedrettina Cakira, također odbojkaša. Želimo milost Božju našoj sportašici i suprugu, neka raj bude vaš…" stoji u objavi Merinosa, za koji je igrala.

Ona je imala 27, a njezin suprug 29 godina i svojevremeno je igrao u Halkbanku.

Potresi su pogodili Tursku u ponedjeljak ujutro, a među brojnim unesrećenima su i mnogi ljudi iz svijeta sporta. Traga se za golmanom Malatysporta Ahmetom Eyupom te sportskim direktorom tog kluba. Nestao je i djelatnik Hatayspora, kao i Christian Atsu, nogometaš tog kluba, ali on je u međuvremenu pronađen. Procjenjuje se kako je dosad poginulo oko pet tisuća ljudi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider