Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nevjerojatno

Objavljen video s utakmice koju Hrvatska nije mogla gledati: Ovo su sve sumnjive situacije u korist PPD Zagreba

PPD Zagreb je u posljednjem kolu Lige za prvaka pobijedio Nexe s 25:16.

PPD Zagreb - Nexe (Foto: Screenshot)

Nedavno su u posljednjem kolu rukometne Lige za prvaka snage odmjerili PPD Zagreb i Nexe.

Bila je to utakmica koju su svi ljubitelji rukometa u Hrvatskoj s nestrpljenjem iščekivali, s obzirom na to da je Nexe u prvom dijelu Lige za prvaka svladao aktualne prvake u svojoj dvorani u Našicama.

Nažalost, svi koji vole rukomet nisu imali prilike gledati taj dvoboj jer televizijskog prijenosa nije bilo, ali niti streama jer to nije dozvolio vlasnik prava.

PPD Zagreb - Nexe, videoanaliza utakmice

Od vlasnika TV prava tražili su mogućnost, da o svom trošku i uz naknadu, sami prenose utakmicu na svom kanalu, ali dobili su odbijenicu.

Isto su tvrdili i u PPD Zagrebu:

"Ovdje imamo službeni dokument koji pokazuje da je PPD Zagreba od vlasnika prava tražio da streamamo utakmicu, ali dobili smo negativan odgovor 4. svibnja", poručili su ih zagrebačkog kluba.

Našičani su dobili i kudikamo manje ulaznica u odnosu na ono što su tražili pa je bio ograničen i broj njihovih navijača koji su mogli biti prisutni.

PPD Zagreb je pobijedio 25:16, a nakon susreta gosti su se žalili na suđenje Dalibora Jurinovića i Marka Mrvice. Tvrdili su Našičani da su ih suci oštetili u više navrata, iz Zagreba su uzvraćali da pretjeruju u svojim optužbama i u međuvremenu se sve stišalo.

Sada se pak pojavila videoanaliza utakmice u kojoj je nepoznati autor izbrojao čak 17 grešaka u korist Zagreba odnosno na štetu Nexea.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider