Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
Za snažnu i zdravu mušku kosu

Novi energizirajući šampon za snažnu i zdravu mušku kosu iz laboratorija švicarskog brenda REVALID®

Inovativna formula šampona koja se u samo jednom koraku bori protiv gubitka kose i potiče njezin rast.

PR (Foto: PR)

Zagreb, 20.3.2023. - Novi energizirajući šampon za snažnu i zdravu mušku kosu švicarskog brenda za njegu kose Revalid®, stigao je u hrvatske ljekarne. Snažni šampon za muškarce pojačane je formule, a bori se protiv gubitka kose i potiče njezin rast već u jednom koraku.

Osnova guste i lijepe kose

Zdravo vlasište i korijen kose osnova su za zdravu kosu. Kosa je stalno izložena nepovoljnim uvjetima iz okoliša, kao i stresu iz organizma pa ju je zato važno zaštititi i podržati u samom korijenu. Novi šampon Revalid® Energizing Shampoo za snažnu i zdravu mušku kosu pruža novu energiju folikulima vlasi.

 

Novi muški šampon za snažnu kosu inovativna je kombinacija dvaju moćnih aktivnih sastojaka: SantEnergy™ i Redensyl®. Ovi aktivni sastojci prirodno i učinkovito stimuliraju i osnažuju folikule vlasi, štiteći ih od oksidativnog stresa, a usto jačaju kosu i potiču njezin rast. Obogaćena formula s dodatkom ekstrakta cvijeta švicarskog pelina nježno čisti i vlaži suho vlasište i kosu te jača samu strukturu kose.

PR PR (Foto: PR)

SantEnergy za dvostruko djelovanje

Aktivni sastojak SantEnergy™ je ekstrakt dobiven iz lišća ljekovite biljke Yerba Santa, čiji naziv znači sveta biljka. Ovaj ekstrakt ima dvostruki učinak: moćno antioksidativno djelovanje i osnažujuće, stimulativno djelovanje usporedivo s onim čistog kofeina. SantEnergy™ optimalno štiti folikule vlasi od unutarnjih i vanjskih oštećenja te odgađa njihovo prerano starenje, dok istodobno potiče rast kose pa ona postaje gušća.

Redensyl® za snažan rast kose

Redensyl® je patentirani aktivni sastojak koji se sastoji od dviju molekula izoliranih iz stabla ariša i lišća zelenog čaja. Dokazano osnažuje folikule vlasi te istovremeno potiče metabolizam i aktivira podjelu matičnih stanica folikula vlasi. Time ne samo da potiče rast kose, već istovremeno smanjuje njezino ispadanje.

PR PR (Foto: PR)

Potpuna njega kose za žene i muškarce

Cijenjeni švicarski brend za cjelovitu njegu kose Revalid® prisutan je na hrvatskom tržištu s paletom drugih proizvoda koji brinu o ljepoti i zdravlju kose izvana i iznutra. Ovi visokokvalitetni pripravci namijenjeni su ženama i muškarcima koji traže jednostavno, ali učinkovito rješenje za poticanje rasta kose. Svi proizvodi brenda Revalid® ne sadrže silikone, parabene ni sulfate.
Revalid® serum za rast kose sjajno se slaže s Revalid® stimulirajućim ili energizirajućim šamponom, a vitamini i minerali u Revalid® kapsulama podržavaju zdravlje kose iznutra i savršeno nadopunjuju njegu kose. Sinergijski učinak ova tri proizvoda snažno potiče rast kose.

PR PR (Foto: PR)

O BRENDU REVALID®

Revalid® je razvijen 1992. godine u Švicarskoj i specijaliziran je za proizvode za njegu kose i protiv ispadanja kose. Posvećen je zdravoj, lijepoj i snažnoj kosi. Visokokvalitetne proizvode Revalid® razvili su švicarski stručnjaci koji i dalje neumorno rade na razvoju proizvoda koji rješavaju probleme s kosom u korijenu i vraćaju kosi prirodnu ljepotu. Kozmetički proizvodi dermatološki su ispitani i proizvedeni u Švicarskoj. Za više informacija posjetite www.revalid.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider