Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
preokret nijemaca

Njemačka u uzvratu opet bolja od Hrvatske: Kauboji još jednom minimalno izgubili

Hrvatska je vodila na poluvremenu, pa na kraju ipak izgubila.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska muška rukometna reprezentacija i u drugom je prijateljskom susretu u tri dana pretrpjela minimalni poraz od Njemačke, nakon 25:26 u srijedu u Zagrebu, u subotu je u Hannoveru Hrvatska izgubila sa 23:24 (13:11).

Hrvatska je najveću prednost od tri pogotka stvorila pred kraj prvog poluvremena kada je u 29. minuti vodila sa 12:9, no u prvoj polovici nastavka Njemačka je serijom 8:2 preuzela kontrolu rezultata i stigla do prednosti 19:15.

Niti tada se izabranici Line Červara nisu predali već su šest minuta prije isteka vremena stigli do poravnanja na 22:22 i napada kojega nisu iskoristili. Stepančić je na ulasku u posljednju minutu pogodio za 23:23, no Njemačka je ipak u svom posljednjem napadu stigla do pobjedničkog pogotka koji je postigao Hafner.

Luka Stepančić je s pet golova predvodio strijelce Hrvatske, dok je Uwe Gensheimer proslavio 33. rođendan sa šest golova za Njemačku.

Od 17.30 u Hannoveru je na programu susret ženskih reprezentacija Njemačke i Hrvatske. Prije tri dana u Zagrebu bilo je 21:21.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider