Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Legendo, svaka čast!

Nikola Karabatić: "Hrvatska je dio mene. Sretan sam što sam se vratio u Zagreb"

Legendarni francuski rukometaš Nikola Karabatić pohvalio je rukometaše Zagreba.

Nikola Karabatić (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Rukometaši Zagreba svladali su moćni PSG (28:26) u sklopu 13. kola grupne faze Lige prvaka u krcatoj Areni Zagreb i tako osigurali plasman u osminu finala.

Nakon senzacionalne utakmice pred okupljene novinare je izašla legenda francuskog rukometa Nikola Karabatić, pohvalio je rukometaše Zagreba i čestitao im na zasluženoj pobjedi:

"Znali smo da će biti teško, nismo dobro počeli, posebno u napadu. Gubili smo lopte i griješili, tu smo izgubili malo samopouzdanja. Ostali smo u utakmici, borili smo se u drugom dijelu, ali previše lakih šuteva smo pronašli i izgubili previše lopti. Imali smo priliku da se vratimo, no Zagreb se borio i zaslužio je pobjedu. Mi moramo dobiti sljedeću utakmicu kod kuće", priznaje Karabatić.

Mario Zebec Objavljena snimka iz VAR sobe s Osijek - Dinamo: Zebec smatrao da nije penal, Bebek ga uvjeravao da jest divider

Ovo je njegova posljednja sezona, a Karabatić emotivno priznaje da je zahvalan na prilici što je uspio opet zaigrati u Hrvatskoj i Zagrebu:

"Iako smo izgubili i razočaran sam zbog toga, naravno da je bilo jako lijepo doživjeti ovakav doček i biti ovako primljen u Areni. Inače su navijači ovdje uvijek bili protiv mene, bilo je lijepo doživjeti da da su jednom bili uz mene. Uvijek ću sjećati finala Svjetskog prvenstva 2009. godine u Zagrebu, moja obitelj, majka i otac su bili na tribinama.

To će mi uvijek ostati u glavi. Hrvatska je jedan dio mene i jako sam sretan što sam dobio priliku u svojoj zadnjoj sezoni vratiti se u Zagreb i Hrvatsku i još jednom zaigrati u ovoj Areni", zaključio je Karabatić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider