Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
1-1

NHL finale: Boston izjednačio u Chicagu nakon produžetka

Hokejaši Bostona slavili su 2-1 u drugoj utakmici velikog NHL finala protiv Chicaga u gostima, pa je tako finalna serija u ovom trenutku izjednačena na 1-1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom ogledu, igranom također u Chicagu, osnovnih je šezdeset minuta završilo bez pobjednika. Tada su hokejaši Chicaga i Bostona morali igrati čak tri produžetka kako bi razračunali tko je bolji te večeri, a sa 4-3 su slavili igrači Chicaga.

I ovaj put je osnovnih 60 minuta završilo bez pobjednika, 1-1, nakon čega se igrao "tek" jedan produžetak. Poslije četrnaest minuta igre dodanog vremena zabio je Daniel Paille i utakmica je bila riješena. Inače, za Chicago Blackhawkse je ovo bila treća utakmica zaredom s produžecima, jer su i zadnji ogled finala Zapada protiv Los Angelesa dobili nakon 60 minuta.

U prvoj trećini drugog finalnog ogleda trajala je nevjerojatna invazija igrača Chicaga prema suparničkim vratima, pa je poslije prvih 20 minuta omjer udaraca bio 19-4 za Chicaga. Ipak, samo je jedan završio iza Tuukke Raska - zabio je Patrick Sharp.

No, nakon toga je Boston uspostavio ravnotežu na ledu, izjednačio je u drugoj dionici Chris Kelly (na asistenciju Paillea), a upravo je Paille nakon toga zabio ključni pogodak.

Serija se seli u Boston gdje se igraju iduće dvije utakmice (ponedjeljak, srijeda).

 

NHL finale:

Chicago - Boston 1-2, produžetak (serija je izjednačena na 1-1)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider