Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
RUKAVICA U LICE ZAGREBU

Nexe kompletira par reprezentativnih krila?! Nakon Štrleka stiže i drugo veliko ime!

Čini se kako bi nakon Manuela Štrleka članom našićkog Nexea trebao postati i Filip Glavaš.

Ivano Balić i Filip Glavaš (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Nakon što su već preko jednog desetljeća drugo klupsko ime hrvatskog rukometa, Nexe je očigledno napokon spreman baciti rukavicu u lice zagrebačkog PPD-u te preuzeti primat u domaćem ligaškom natjecanju.

Već prošle sezone bili su blizu, no u napetim međusobnim utakmicama dosadašnji ekskluzivni prvak Hrvatske odnio je primat. 

Rukavica u lice PPD Zagrebu

Ove sezone namjeravaju dodatno pokazati zube. Nakon informacija kako bi se uskoro trebali pojačati Manuelom Štrlekom, sad je Germanijak donio još jednu.

Prema informacijama koje imaju, Našićani su sve dogovorili s Filipom Glavašem, najboljim strijelcem hrvatske reprezentacije na prošlog mjeseca održanom Svjetskom prvenstvu. Za razliku od Štrleka, koji će Grom postati od ljeta, za sada nije navedeno može li se Glavaš ikako već sad priključiti novom klubu.

On je trenutno član slovenskog Trimo Trebnja, a dolazak u Nexe svakako bi ovom desnom krilu bio korak naprijed. Prije bilo kakve potvrde pričekat ćemo službene informacije iz kluba.

Odlični nastupi u Europi

Nexe inače trenutno jako dobro igra u Europi, odnosno u Europskoj ligi, gdje su netom upisali veliku pobjedu protiv lisabonskog Sportinga. U osmini finala tog natjecanja sad će zaigrati protiv Motora iz ukraijskog Zaporožja.

Našićani su u ovom natjecanju prošle sezone došli do Final foura, što im je namjera ove sezone ponoviti.

Ipak, vjerujemo da bi to mijenjali za povijesnu titulu prvaka Hrvatske, što bi po nekom općem mišljenju bila velika stvar za hrvatski klupski rukomet, ali je isto tako činjenica da bi ostajanje bez titule pa time i Lige prvaka bio ogroman udarac za Zorana Gopca i PPD Zagreb.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider