Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Neviđeni skandal

Nevjerojatne scene u Dubrovniku: Dopredsjednik i njegov sin se potukli s igračima i navijačima svog kluba!

Nakon završetka Svjetskog rukometnog prvenstva nastavljena je i hrvatska Paket24 Premijer liga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatsko rukometno prvenstvo, koje nosi službeni naziv Paket24 Premijer liga, u 13. kolu obilježio je skandal koji se dogodio po završio utakmice Dubrovnik - Sesvete.

Dvoboj je završio rezultatom 30:36, gosti su osvojili dva vrlo vrijedna boda u borbi za jedno od prva četiri mjesta koja vode u Ligu za prvaka, ostavivši domaćine u nezavidnoj situaciji na samom dnu ljestvice.

No, cjelokupni rukomet i sport kao takav pao je u drugi plan po završetku susreta. Kako javlja Dubrovački vjesnik, dopredsjednik Dubrovnika Ivo Dragić i njegov sin Antonio potukli su se s igračima i navijačima - Dubrovnik.

Svemu je prethodilo to što je Ivo Dragić za vrijeme utakmice uputio s tribina kritike na račun igrača Dubrovnika, a to se nije svidjelo njihovim roditeljima i prijateljima.

Kad je utakmica završila, došlo je do naguravanja i tučnjave u koju je uletio i Antonio Dragić, a nedugo potom je došla policija koja je potvrdila kako je jedna osoba ozlijeđena.

"Nismo kune dobili već mjesecima"

"Ovo je bruka i sramota. Nekoliko igrača se bori za klub, ostavljamo srce na terenu, a niti kune nismo dobili već mjesecima i onda se dogodi da dobijamo uvrede od alfe i omege kluba i od njegovog sina. Sramota", izjavio je Maro Dabelić, kapetan Dubrovnika.

Epilog svega je ultimatum koji su postavili dubrovački rukometaši: dok je Ivo Dragić u klubu, oni neće igrati.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider