Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Nema Červara, ima Sulića: Koga je sve pozvao Slavko Goluža

Novi izbornik hrvatskih rukometaša objavio je popis Kauboja za utakmice s Rumunjskom i Litvom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slavko Goluža objavio je svoj prvi popis. I odmah iznenađenje. Nakon tri godine u reprezentaciju se vraća Renato Sulić, koji je očito imao velikih problema s bivšim izbornikom Červarom odnosno Červar s njim.

Goluža je naglasio kako ga ne zanima što je bilo prije, no ipak na listi njegovih želja nisu bili Metličić, Losert ili Špoljarić. 'S kim sam htio razgovarati sam razgovarao', rekao je Goluža uoči kvalifikacijskih utakmica s Rumunjskom u Karlovcu i Litvom u gostima.

Izbornik je maksimalno koncentriran na prvu utakmicu s Rumunjima koji su pobijedili jake Ruse. Uzda se u karlovačku publiku pred kojom bi se mogla tražiti i veća pobjeda. Previše vremena za uigravanje neće biti, pa će Goluža nastaviti rad Line Červara.

'Neće biti nikakvih revolucionarnih promjena. Ja sam trener kojem je obrana na prvom mjestu. Ona je temelj svega', poručio je izbornik i tako indirektno potvrdio glasine da će o napadu brinuti Ivano Balić na terenu.

Golužu ne zabrinjava mala minutaža nekih naših stožernih igrača poput Domagoja Duvnjaka koji malo igra u Hamburgu. 'Kao što je bilo i ranije, ne znači da igrač koji ne igra u klubu neće biti dobar i u reprezentaciji. S time se neću opterećivati', poručio je novi izbornik Kauboja.

Na Golužinom popisu su Alilović, Šego, Somić, Štrlek, Vukić, Ninčević, Čupić, Zrnić, Horvat, Vori, Marić, Sulić, Buntić, Kopljar, Balić, Duvnjak, Vuković, J. Valčić, T. Valčić, Lacković, Gojun.

Nastavi čitati

Nastavi čitati